Informatie

De Kelder

De Kelder is de thuisbasis van de JeugdCentrale. De Kelder kun je vinden achter de Gereformeerde kerk van Renkum en Heelsum. De Kelder heeft alle faciliteiten om er een spetterende clubavond van te maken.

Leden

Gemiddeld zijn per jaar negentig kinderen in de leeftijd van 6-21 jaar lid van een van de clubs. De clubs staan onder leiding van enthousiaste mensen die zelf de activiteiten van ‘hun’ club organiseren.

Lid worden en contributie

Als je belangstelling hebt voor een club kun je eerst 1 of 2 keer komen kijken. Neem hiervoor contact op met de leiding via info@indekelder.nl. Sommige clubs hebben een wachtlijst.
Wil je lid worden, vul dan het aanmeldformulier in. Hieronder staat het aanmeldformulier.

De contributie bedraagt €35 per jaar of €17,50 per half jaar. Is de hoogte van de contributie een probleem, neem dan contact met ons op.

Aanmelden kan via deze aanmeldbrief en online.

Inkomsten

De inkomsten van de vereniging bestaan uit contributie. Daarnaast collecteert de jeugdcentrale jaarlijks voor Jantje Beton. De helft van die opbrengst is voor de vereniging. Daarnaast organiseren de jongeren van de vrijdagavondclub ook eigen acties om geld voor hun activiteiten in te zamelen.

Geschiedenis

De Jeugdcentrale Renkum en Heelsum is in 1957 opgericht. In 1978 is de vereniging JeugdCentrale Renkum en Heelsum statutair vastgelegd met als doel: “Het stimuleren en coördineren van het Gereformeerde Jeugdwerk in Renkum en Heelsum”. Als vereniging heeft zij volledige rechtsbevoegdheid.
Inmiddels is het doel iets verbreed en gaat het om stimuleren en coördineren van het jeugdwerk voor alle jeugd in de dorpen Renkum en Heelsum vanuit de Gereformeerde Kerk. Het gaat om kinderen en jongeren één keer per week een leuke clubavond te bezorgen. Samen toneelspelen, ravotten, zingen, knutselen etc. vanuit de gedachte dat iedereen gelijk is en samen iets doen leuker is dan alleen.